home |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Gedichten rubrieken:

Een eigen Fries / Fryske geboortegedicht aan ons voorleggen?Mail ons uw eigen geboortegedicht(en) en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht(en) te tonen aan heel veel medelanders.

Geboortegedichten - navigeer snelMeer geboortegedichten? Buiten de Friese geboortegedichten zijn er ook zat andere rubrieken met geboorte gedichten, of keer terug naar het overzicht als u het in deze rubriek onverhoopt niet zou kunnen vinden.


Voeg ons toe aan uw Facebook pagina
Voeg Gedachten-gedichten.nl toe aan uw facebook pagina door op de 'Vind ik leuk' button te klikken. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling!

Friese geboortegedichten aanbevelen met Google +1
Friese Geboortegedichten & Fryske Geboortegedichtjes

Zoals er vele prachtige geboortegedichtjes bestaan in de Nederlandse taal, bestaan er ook friese geboortegedichten in de Friese taal (voor de goede orde: dit is geen dialect maar een taal). Friese geboortegedichten en korte Friese geboortegedichtjes vind je hier bij Gedachten-Gedichten. Deze Fryske geboortegedichten kunnen van pas komen als u iemand kent, die een baby verwacht of onlangs heeft gekregen én uit Friesland komt of een achtergrond heeft in het Friese land. Leest u gerust deze mooie, leuke, bijzondere gedichten in het Fries, misschien komt dit uw Fries ook wat ten goede.


« < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > »

- met in het bijzonder onze hartelijke dank aan Trudy Bouma -

In grut wûnder
Foar sommigen gewoan
Foar ús tige bysûnder

 


In bertewûnder
wurden sizze net
wat wy no fiele

 


Nei in lange spannende tiit
binne wy no safolste bliid
Tankber fertelle wy
wy hawwe der in jonkje by

 


Twa blauwe eagjes
in kopke my swart hier
50 cm lingte, goed 7 poun swier

 

De earste al op in bernefiets
al is it noch een lyts mantsje
en hjir leit wer
dochs o sa lyts
de twadde in 't ledikantsje

 


Niet gevonden wat u zocht? Zoek gericht met Google binnen deze site: