home |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Meer met onze taal

Welkom op het 'Meer met onze taal' gedeelte
van deze website!

Onze taal kent zoveel facetten, dat het nauwelijks mogelijk is deze allen te beschrijven. Gedichten zijn een prachtige gedaante van emoties, gevoelens en wensen waarin onze taal mooi tot uiting komt. Wat dacht u bijvoorbeeld van spreekwoorden, deze doen vaak niet onder voor veel gedichtjes om een gevoel onder woorden te brengen. Gebruikt u deze gerust om een ander bijvoorbeeld mee te verblijden of te verrassen of om iemand een wijze les te lezen.

Via dit gedeelte van de website willen wij u enkele andere taalonderdelen uit de doeken doen, die dicht bij het oorspronkelijke karakter van deze website liggen.


Hieronder vindt u de twee op dit moment aanwezige categorieƫn. Noot: de redactie is voornemens het aantal binnenkort uit te breiden.


Meer met onze taal - rubrieken