home |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Contact

Leest u voordat u contact met ons opneemt ook de veel gestelde vragen en de antwoorden daarbij. De meeste vragen zijn ons al eens gesteld, het zou dan ook erg jammer zijn als u het antwoord op uw vraag niet direct al heeft en als u mogelijk enige tijd moet wachten op een antwoord, als de wachttijd wat langer is. Het laatste nieuws vindt u telkens op de pagina nieuws.

U kunt uw gedichten inzenden via deze pagina.

U vragen kunt u zenden naar onze algemene e-mailadres: de - website - beheerder @ gedachten-gedichten.nl (haal de spaties uit even uit het adres). Wij houden ons van harte aanbevolen voor uw vragen, opmerkingen en in het bijzonder voor uw gedichten. Helaas hebben wij het gastenboek geruime tijd geleden van de website moeten verwijderen, omdat dit steeds vaker voor andere doeleinden werd gebruikt dan louter voor aan de website en gedichten gerelateerde zaken.