home |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Gedichten waardering

Een deel van de totale gedichtenverzameling is voorzien van een waarderingsitem, in de vorm van een duimpje.

Het duimpje wordt als volgt weergegeven:

(1 duimpje – uitstekend)
(2 duimpjes - uitmuntend)

Een gedicht kan één of twee duimpjes bevatten, die dan telkens onderaan het gedicht staat/staan afgebeeld. Heel soms bevat een gedicht twee duimpjes, wat staat voor een uitmuntend! gedicht. Een duimpje is uiteraard niet af te dwingen bij de redactie, maar wordt puur gegeven op grond van het gedicht zelf.