Veelgestelde vragen

Gelet op de enorme hoeveelheid vragen die ons toekomt vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden op deze pagina binnen een aantal rubrieken. Hierdoor kunnen we u telkens gelijk al van antwoord voorzien en is hiermee een eventuele wachttijd voorkomen. Inmiddels hebben wij ook de ervaring dat het leeuwendeel van de vragen die ons worden gesteld, binnen de veelgestelde vragen horen. De kans is dus zeer groot dat u hier ook het antwoord vindt op uw vraag.


Werking van de website vragen

Met welke browser kan ik de website bekijken?

Alle reguliere browsersoorten worden ondersteund, denk aan Internet Explorer, Mozilla (Firefox), Google Chrome, Opera, Safari en NetScape.

Onder welk Operating System kan ik de website bekijken?

Zowel onder Windows als onder de Mac kan de website worden bekeken.


Adverteren vragen

Is het mogelijk om te adverteren op de website?

Ja, u kunt adverteren via Google Adwords of een linkpositie kopen in het (linker)menu van deze website.

Hoe adverteer ik via Google Adwords op deze website?

U kunt zich aanmelden bij Google Adwords, en dan gericht adverteren op deze website, in één of meerdere advertentieblokken.

Hoe adverteer ik in het linkermenu op deze website?

Naast de google advertentieplekken bieden wij de mogelijkheid om een linkje te kopen in het menu aan de linkerzijde van de website. Het linkermenu bestaat op iedere pagina van de website. Er zijn 4 linkposities waarvan er momenteel 2 bezet zijn. Klik hier voor een afbeelding / voorbeeld.

Welke tarieven gelden voor een link in het menu op de website?

Plaatsing link in het menu (zie voorbeeld) op elke pagina van de website.

  • 1 jaar: € 1.000,- (exclusief btw)
  • 3 jaar: € 2.500,- (exclusief btw)
  • 5 jaar; € 3.750,- (exclusief btw)

Vanwege de lage tarieven (let op: niet onderhandelbaar) in relatie tot het aantal pageviews van de website is het niet mogelijk om een test te doen voor een link in het menu. Alleen verzoeken voor deugdelijke en normale links die enigszins verbinding hebben met deze site worden verwerkt. U kunt uw verzoek zenden naar: link - in - menu @naam van deze site.nl (haal de spaties nog even weg!)


Contact vragen

Hoe kan ik in contact komen met jullie?

U kunt ons bereiken via ons algemene e-mailadres zoals wordt vermeld op de contactpagina van de website.

Hebben jullie mijn bericht ontvangen?

Als u een bericht hebt gezonden naar ons e-mailadres, dan kunt u er vanuit gaan dat we dit hebben ontvangen. Gelet op de drukte, lukt het ons niet altijd om direct te reageren op de vele e-mails die we krijgen. We vragen u bij drukte om een klein beetje geduld voor de beantwoording. Vragen die een antwoord behoeven worden door ons uiteraard altijd beantwoordt.


Gedichten inzenden vragen

Kan ik op dit moment nog gedichten inzenden?

Ja, wij ontvangen doorlopend gedichtjes van vele, vele verschillende auteurs, die wij keuren en bij geschiktheid op de website bijplaatsen. U kunt uw gedichten inzenden conform de plaatsingsvoorwaarden zoals beschreven op de ‘Gedichtjes inzenden’ pagina.

Plaatsen jullie op dit moment nog gedichten op de website?

Nog steeds (doorlopend) worden er gedichten op de website bijgevoegd. De ervaring leert dat een ingezonden gedicht veelal wordt geplaatst, zo deze conform de plaatsingsvoorwaarden is opgesteld. Er kan geen ultieme garantie worden afgegeven voor plaatsing, daar ieder gedicht handmatig wordt gecontroleerd en op geschiktheid wordt gekeurd.

Hoeveel gedichten mogen er per auteur (in een rubriek) op de website staan?

In principe zijn hier geen restricties aan, hoewel we het waarderen als er zoveel mogelijk diversiteit is zijn we ook erg blij met het aanbod van onze topauteurs.

Is het verplicht om mijn auteursgegevens af te laten beelden bij mijn gedicht op de website?

Nee, u heeft de vrije keuze hierin. Van belang is de toestemming aan Gedachten-gedichten voor wat betreft de plaatsing, maar wij vinden dat uw privacy voorop staat als het gaat om afbeelding van persoonlijke gegevens (u beslist dus).

Waarom wordt mijn gedicht niet geplaatst?

De volgende redenen kunnen er ten minste zijn als u een gedicht heeft ingezonden die nog niet is geplaatst:

  • Het gedicht komt al op de site voor / u heeft het gedicht al eerder ingezonden
  • Het gedicht voldoet toch niet aan de plaatsingsvoorwaarden (onze interpretatie is leidend)
  • Het gedicht past niet binnen één van de bestaande rubrieken en er zijn nog niet genoeg gedichten om het gedicht bij te plaatsen in een nieuwe rubriek
  • We plaatsen de nieuwe ingezonden gedichten in een bepaalde periode vaak gelijktijdig en niet ieder dag. Hierdoor kan er even overheen gaan voor uw gedicht op de website verschijnt. Het is op voorhand niet exact te zeggen hoe lang het precies zal duren. Graag vragen we om uw begrip daarvoor.

Ik heb een voorstel voor een nieuwe rubriek met gedichten, kunnen jullie een nieuwe rubriek aanmaken?

Bij voldoende nieuwe gedichten kan er een rubriek bijkomen, maar u mag ons altijd een suggestie doen voor een nieuw thema. Controleer via het rubriekenoverzicht dan wel even of het thema niet al bestaat.


Overig vragen

Is het mogelijk om plaats te nemen in de redactie?

Op dit moment zijn alle plekken bezet, maar we waarderen al het aanbod. U kunt uzelf altijd vrijblijvend presenteren. Mochten wij in de toekomst hulp behoeven dan kan worden bezien of een plaats in de redactie iets voor u/jou is.

Is er een samenwerking mogelijk met Gedachten-gedichten.nl?

Wie weet…, mail ons gerust.

Wie beheert deze website?

Zie hiervoor de pagina 'Over ons'.