home |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Gedichten rubrieken:

Een eigen abraham / sarah gedicht aan ons voorleggen?Mail ons uw eigen abraham en sarah gedicht(en) en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht(en) te tonen aan heel veel medelanders.Voeg ons toe aan uw Facebook pagina

Voeg Gedachten-gedichten.nl toe aan uw facebook pagina door op de 'Vind ik leuk' button te klikken. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling!

Aanbevelen met Google +1

Abraham & Sarah gedichten, gedichtjes en wensen

De leukste Abraham gedichten & Sarah gedichten, spreuken, wensen en korte gedichtjes van Gedachten-Gedichten. Kent u iemand in uw omgeving die binnenkort de 50 jaren gaat halen en Abraham of Sarah gaat zien / 50 jaar wordt? Niet iedereen wil het graag hebben over de vele verstreken jaren, de grijzen haren en de opgekomen rimpels.. Verras de Abraham of Sarah door een leuk abraham gedicht of een leuk sarah gedicht te overhandigen tezamen met een presentje. Onze selectie met leuke, grappige, lange en korte Abraham & Sarah gedichten en gedichtjes, voor vaders en moeders, hebben vooral een positieve insteek.


« < 1 2 > »

Abraham & Sarah gedichten 2

Jij wordt 50
dat is prachtig
nog maar 30 erbij
en dan ben je 80

 Als Abraham had geweten
dat mosterd soms scherp kan zijn
dan had ie vast gekozen
voor een borrel of een glas wijn

 Abraham: leef dus nu in je 2de jeugd
Zeer gelukkig en verheugd!

 50 jaar
het is me wat
men zegt wel: al zoooo oud!
maar volgens mij is het meer dan dat

-ingezonden door Lotte-

 Nu je vijftig is gegeven
en Sarah hebt gezien
ga je verder met je leven
Van harte.....
tien maal tien

- LW; ingezonden door Nell Broens -

 Niet gevonden wat u zocht? Zoek gericht met Google binnen deze site:
Bekijk meer Abraham en Sarah gedichten op Dichters.nl