home |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Nieuws


Het onderstaande overzicht bevat het laatste/meest recente nieuws van Gedachten - Gedichten. We hopen u hiermee voldoende informatie te verschaffen over de recente site-ontwikkelingen.


Rijm en regels gedeelte geplaatst
13 augustus 2012

U kunt op Gedachten-gedichten vanaf nu ook informatie vinden over rijmen en rijmregels. Hier wordt u uitleg gegeven over onder meer rijmschema's, rijmsoorten en metrum. Voor het vinden van geschikte rijmwoorden kunt u overigens gebruik maken van het rijmwoordenboek op Gedachten-gedichten.nl


Ondersteuning browsers uitgebreid
02 september 2010

Als bezoeker en gebruiker van de website kunt u de website nu ook goed bezoeken en gebruiken met de Google Chrome webbrowser. Deze browser, die nog niet zo heel lang geleden door Google is gelanceerd (eerst als beta-versie) staat bekend om zijn korte starttijd, zijn korte laadtijd en zijn mogelijkheid om snel te zoeken op het Internet. De installatie van deze browser vergt slechts enkele seconden en is verder gratis. Meer informatie vind u op de pagina's van Google over Google Chrome.


Nieuwe layout online
31 januari 2010

Vanaf vandaag heeft de website een nieuwe vormgeving/layout. Wij denken dat dit jasje moderner is en dat de structuur bovendien logischer en beter is voor de bezoekers van Gedachten - Gedichten. De website is thans bovendien voorzien van een veel gestelde vragen en antwoorden sectie en een overzichtelijke site-map.


Plaatsing van ingezonden gedichten
07 november 2009

Sedert enige tijd hebben wij beperkt gedichten kunnen plaatsen. Alle ingezonden gedichten die aan het plaatsingsbeleid voldeden zijn inmiddels weer geplaatst. Wij danken alle inzenders oprecht voor hun fantastische bijdrage en zien uit naar nieuwe, inspirerende, liefdevolle, hoopgevende en prachtige gedichten. Misschien dus wel uw (nieuwe) gedicht.