Nieuws

Het onderstaande overzicht bevat het laatste/meest recente nieuws van Gedachten - Gedichten. We hopen u hiermee voldoende informatie te verschaffen over de recente site-ontwikkelingen.


Rijm en regels gedeelte geplaatst

13 augustus 2012

U kunt op Gedachten-gedichten vanaf nu ook informatie vinden over rijmen en rijmregels. Hier wordt u uitleg gegeven over onder meer rijmschema's, rijmsoorten en metrum. Voor het vinden van geschikte rijmwoorden kunt u overigens gebruik maken van het rijmwoordenboek op Gedachten-gedichten.nl


Ondersteuning browsers uitgebreid

02 september 2010

Als bezoeker en gebruiker van de website kunt u de website nu ook goed bezoeken en gebruiken met de Google Chrome webbrowser. Deze browser, die nog niet zo heel lang geleden door Google is gelanceerd (eerst als beta-versie) staat bekend om zijn korte starttijd, zijn korte laadtijd en zijn mogelijkheid om snel te zoeken op het Internet. De installatie van deze browser vergt slechts enkele seconden en is verder gratis. Meer informatie vind u op de pagina's van Google over Google Chrome.


Nieuwe layout online

31 januari 2010

Vanaf vandaag heeft de website een nieuwe vormgeving/layout. Wij denken dat dit jasje moderner is en dat de structuur bovendien logischer en beter is voor de bezoekers van Gedachten - Gedichten. De website is thans bovendien voorzien van een veel gestelde vragen en antwoorden sectie en een overzichtelijke site-map.


Plaatsing van ingezonden gedichten

07 november 2009

Sedert enige tijd hebben wij beperkt gedichten kunnen plaatsen. Alle ingezonden gedichten die aan het plaatsingsbeleid voldeden zijn inmiddels weer geplaatst. Wij danken alle inzenders oprecht voor hun fantastische bijdrage en zien uit naar nieuwe, inspirerende, liefdevolle, hoopgevende en prachtige gedichten. Misschien dus wel uw (nieuwe) gedicht.