home |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Gedichten rubrieken:

Een eigen beterschapsgedicht aan ons voorleggen?Mail ons uw eigen beterschap gedichten en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht(en) te tonen aan heel veel medelanders.
Voeg ons toe aan uw Facebook pagina

Voeg Gedachten-gedichten.nl toe aan uw facebook pagina door op de 'Vind ik leuk' button te klikken. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling!

Beterschap gedichten aanbevelen met Google +1

Beterschap gedichten & beterschap gedichtjes

Wens een vriend, vriendin, familielid of collega beterschap door middel van een van deze beterschap gedichten en korte beterschap gedichtjes, om zodoende hem of haar wat op te fleuren! Een bloemetje kan natuurlijk ook, maar een gedicht, of een gedicht met een bloemetje zal de zieke vast als veel persoonlijker ervaren. Ook de zieke collega's mogen niet worden vergeten... Minder handen maken immers zwaarder werk. Wij hebben zowel beterschap gedichten en gedichtjes voor zieken die kort ziek zijn als zieken die (al) langer ziek zijn.


« < 1 2 > »

Narcissen trompetten
de wereld rond:
wordt maar vlug beter
gauw weer gezond!

- Nel van Drie; ingezonden door Nell Broens -

 


Ook al zit 't even tegen
blijf vertrouwen in jezelf
blijf geloven in de goede dingen
je herstel komt dan vanzelf

 

Je voelt je vermoeid
je voelt je niet prettig
het ontbreekt je vandaag aan moed
daarom stuur ik je dit lieve kaartje
dan gaat het je morgen
vast wel weer goed

 


Een beetje aandacht
en een lieve groet
dat doet je
vast en zeker goed!
Beterschap!

 
Niet gevonden wat u zocht? Zoek gericht met Google binnen deze site:
Bekijk meer beterschapsgedichten op Dichters.nl