Verjaardagsgedichten & verjaardagsgedichtjes 6

Heeft u een verjaardag..? Dan zijn de verjaardagsgedichten voor papa's, mama's, zoons, dochters, broer, zussen, partners (man en vrouw) en nog veel meer wellicht een mooie inspiratie! Gebruik dan één van onze verjaardagsgedichten en gedichtjes voor zijn of haar verjaardag, bijvoorbeeld bij of op een leuk cadeau als bijzondere, én zeker ook persoonlijke toevoeging aan het cadeau. Er zijn zowel lange als korte originele verjaardagsgedichten en verjaardagsgedichtjes, serieuze, grappige, oprechte of juist (met de leeftijd van de jarige) confronterende verjaardags gedichten! De verjaardags gedichten en verjaardagswensen zijn er voor alle leeftijden, bijvoorbeeld de mijlpalen: 18, 20, 21, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 60, 70, 75, en 80 jaar.


« < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > »

Dankbaar

Dankbaar voor al het mooie in het leven, rijk; met alles wat ik heb gekregen. Met liefde veel mogen beleven.

Dankbaar, wat er in mijn leven is gegeven. Er heerst vreugde in mijn hart.

Begin weer met een nieuwe fase, klaar voor een hele nieuwe start!

- droomster -

Jouw verjaardag

Iedere bloem voor jou, met tedere gevoelens geplukt. Weet nog hoe het vroeger was Op je verjaardag altijd zo verrukt, met mijn pollen uitgerukte bloemen vermengd met lange stengels gras.

Teder schik ik nu de bloemen, zet ze bij je foto neer. Droom nog over hoe het vroeger was. Nooit zal ik je vergeten, ooit zie we elkaar vast weer.

- droomster-

Dochter 40 jaar

Lieve .................,

Je wilt het niet horen, maar you're retro now, haha! Hartelijk gefeliciteerd en lang zal je leven in de gloria! 40 jaar geleden werd je geboren, je hebt een wereldreis beleefd, Met lief en leed, blijdschap en verdriet geleefd. Je relatie een geslaagde kans gegeven, Je moederschap heel zorgzaam vormgegeven Je dromen waargemaakt, al is dat rijbewijs er nog net niet En ook een ruimer huis met en grote tuin ligt in het verschiet. Elke ervaring heeft iets opgeleverd, heeft gemaakt wie je nu bent Heeft ervoor gezorgd dat je nu jezelf goed kent. Dit is de eerste dag van het tweede deel van je leven,

Zorg goed voor jezelf en je dierbaren dan is het je vast gegeven Om het geluk te behouden en erop te letten dat het je niet ontgaat. Want al je wensen komen uit als je ervoor openstaat.

Veel liefs voor vandaag en de toekomst met ........... en ............... en .................,

Papa en mama

- Jeannette Bakker-Scheffer -

Verjaardag

De dag waarop ik elk jaar denk aan je geboorte, Godsgeschenk.

Je bestaat, ademt, leeft, straalt, lacht, ontvangt en geeft, je groet, omhelst, kust en wordt gekend,

kind wat ben ik blij dat jij geboren bent!

- Coby Poelman - Duisterwinkel -

Verjaardagsboeket

De avondzon beschijnt het paars van sterrenbollen in โ€˜t boeket, ze zijn met akelei en lelies in het licht gezet, het kruid van vingerhoed wijst uit de diepte bloeiend in lila alle kanten uit. Korenbloemen leunen op doorzichtig groen, hun stelen ondersteunen een uitbundige pioen alsof ze in het lichtdoorlatend blauw elkaar en ons vertellen: ook wij ervaren dagelijks Zijn scheppingstrouw.

- Coby Poelman - Duisterwinkel -

Een stille dag

Het licht van jouw verjaardag schijnt op je steen over het sterretje van je geboorte, vandaag ging mijn mobieltje af als een herinnering

maar zonder jou is je verjaardag anders en dwalen mijn gedachten naar je graf nu vier je je verjaardag aan de overkant misschien schudt Hij vandaag je hand.

We vieren 't hier in stilte met je mee, dag lieve zus, tot later!

- Coby Poelman - Duisterwinkel -

Verrassing!

Die รฉne gast op haar verjaardag die onaangekondigd kwam ontstak door zijn aanwezigheid een aangename vlam kleurde de dag in glans en vrede het samen eten stille bede

voor โ€™t eerst in hun gezelschap en toch al zo vertrouwd, deze verjaardag is er รฉรฉn die ze voorgoed onthoudt!

- Coby Poelman - Duisterwinkel -