home |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Gedichten rubrieken:

Een eigen gedicht aan ons voorleggen?Mail ons uw eigen gedicht(en) en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht(en) te tonen aan heel veel medelanders.
Voeg ons toe aan uw Facebook pagina

Voeg Gedachten-gedichten.nl toe aan uw facebook pagina door op de 'Vind ik leuk' button te klikken. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling!

Verjaardagsgedichten aanbevelen met Google +1
VerjaardagsgedichtenMeer verjaardagsgedichten? Kijk ook eens in de andere rubrieken met verjaardags gedichten.

Verjaardagsgedichten & verjaardagsgedichtjes 6

Heeft u een verjaardag..? Dan zijn de verjaardagsgedichten voor papa's, mama's, zoons, dochters, broer, zussen, partners (man en vrouw) en nog veel meer wellicht een mooie inspiratie! Gebruik dan één van onze verjaardagsgedichten en gedichtjes voor zijn of haar verjaardag, bijvoorbeeld bij of op een leuk cadeau als bijzondere, én zeker ook persoonlijke toevoeging aan het cadeau. Er zijn zowel lange als korte originele verjaardagsgedichten en verjaardagsgedichtjes, serieuze, grappige, oprechte of juist (met de leeftijd van de jarige) confronterende verjaardags gedichten! De verjaardags gedichten en verjaardagswensen zijn er voor alle leeftijden, bijvoorbeeld de mijlpalen: 18, 20, 21, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 60, 70, 75, en 80 jaar.


« < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > »

Verjaardag

De dag waarop ik elk jaar denk aan je geboorte, Godsgeschenk.

Je bestaat, ademt, leeft, straalt, lacht, ontvangt en geeft, je groet, omhelst, kust en wordt gekend,

kind wat ben ik blij dat jij geboren bent!

- Coby Poelman - Duisterwinkel -

 

Verjaardagsboeket

De avondzon beschijnt het paars van sterrenbollen in ‘t boeket, ze zijn met akelei en lelies in het licht gezet, het kruid van vingerhoed wijst uit de diepte bloeiend in lila alle kanten uit. Korenbloemen leunen op doorzichtig groen, hun stelen ondersteunen een uitbundige pioen alsof ze in het lichtdoorlatend blauw elkaar en ons vertellen: ook wij ervaren dagelijks Zijn scheppingstrouw.

- Coby Poelman - Duisterwinkel -

 

Een stille dag

Het licht van jouw verjaardag schijnt op je steen over het sterretje van je geboorte, vandaag ging mijn mobieltje af als een herinnering

maar zonder jou is je verjaardag anders en dwalen mijn gedachten naar je graf nu vier je je verjaardag aan de overkant misschien schudt Hij vandaag je hand.

We vieren 't hier in stilte met je mee, dag lieve zus, tot later!

- Coby Poelman - Duisterwinkel -

 

Verrassing!

Die éne gast op haar verjaardag die onaangekondigd kwam ontstak door zijn aanwezigheid een aangename vlam kleurde de dag in glans en vrede het samen eten stille bede

voor ’t eerst in hun gezelschap en toch al zo vertrouwd, deze verjaardag is er één die ze voorgoed onthoudt!

- Coby Poelman - Duisterwinkel -

 


Niet gevonden wat u zocht? Zoek gericht met Google binnen deze site: