home |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Gedichten rubrieken:

Een eigen aankondigingszin of geboortegedicht aan ons voorleggen?Mail ons uw eigen aankondigingszinnen of geboortegedichten en mogelijk komt u de eer toe, uw aankondigingszinnen of gedichten te tonen aan heel veel medelanders.

Aankondigingszinnen niet genoeg?Geboortegedichten bekijken in plaats van aankondigingszinnen? Kijk ook eens in andere rubrieken met geboorte gedichten of keer terug naar het overzicht.


Voeg ons toe aan uw Facebook pagina
Voeg Gedachten-gedichten.nl toe aan uw facebook pagina door op de 'Vind ik leuk' button te klikken. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling!

Aankondigingszinnen aanbevelen met Google +1
Aankondigingszinnen

Welkom bij de aankondigingszinnen van Gedachten Gedichten. Niet alleen gedichtjes rondom het thema geboorte brengen vreugde en blijdschap, maar ook korte aankondigingszinnen over geboortes doen het goed, bekijkt u zelf of er eentje voor uw situatie bij zit, zo er bij u een kleintje is geboren of geboren gaat worden. De mooiste aankondigingszinnen vindt u alhier.


« < 1 2 > »

Geluk geeft leven, leven geeft Geluk....

 

De wereld is een prachtig wonder rijker!

- ingezonden door Yvonne van Walstijn -

 

Geboren worden is de hele wereld cadeau krijgen!

 

Van geluk gesproken....

 

Dit is het wonder dat liefde heet....

 

Méér dan een wonder....

 

Waar leven begint eindigt verlangen....

 

Te vroeg, maar niet te licht bevonden!

 


Niet gevonden wat u zocht? Zoek gericht met Google binnen deze site:
Bekijk meer geboortengedichten en zwangerschapsfelicitaties op Dichters.nl