home |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Gedichten rubrieken:

Een eigen gedicht aan ons voorleggen?Mail ons uw eigen gedicht(en) en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht(en) te tonen aan heel veel medelanders.

Voeg ons toe aan uw Facebook pagina

Voeg Gedachten-gedichten.nl toe aan uw facebook pagina door op de 'Vind ik leuk' button te klikken. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling!

Rubriekenoverzicht Gedachten-Gedichten

Wilt u een link naar onze website plaatsen?

Regelmatig krijgen we de vraag of het is toegestaan om een link naar Gedachten Gedichten op te nemen op een eigen website. Dat is in principe toegestaan (uw bezoekers zullen een link naar onze website op uw website waarderen!), maar plaatst u alleen voor u relevante links. Zie hieronder een uitleg hoe u ons kunt opnemen.

Wilt u een link aanbrengen naar de hoofdpagina van Gedachten-gedichten.nl

Naam van de link: Gedachten-gedichten.nl - gedichten en gedichtjes
Url: http://www.gedachten-gedichten.nl

Wilt u een link naar een van de rubrieken van Gedachten-gedichten.nl aanbrengen, kies de meeste geschikte rubriek:

Naam van de link: gebruik de naam van de desbetreffende rubriek uit het overzicht hieronder
Url: gebruik de url van de desbetreffende rubriek

Bekijk hieronder in het overzicht van de namen van de rubrieken en de specifieke url's waaruit u kunt kiezen.

Als u onze website linkt op uw pagina/website, dan waarderen we het zeer als u daarna een mailtje stuurt naar: de - website - beheerder @ gedachten-gedichten.nl (verwijder de spaties uit het e-mailadres)

Gewone rubrieken:

Geboorte rubrieken