home | disclaimer | sitemap | privacybeleid |

Altijd de mooiste gedichten op uw Smartphone?De duizenden gedichtjes op deze website zijn ook te bekijken via je Smartphone/Tablet in pocketformaat via de speciaal hiervoor ontwikkelde gedichten app. Zo heeft u op elke verjaardag, feestje, bijeenkomst en waar dan ook ter wereld altijd de de mooiste gedichten paraat!

De gedichten app is momenteel beschikbaar voor alle iPhone, iPad en iPod producten en te downloaden in de Apple Store via deze button:


Gedichten app (NL/BE) - DBRD Projects


Een eigen gedicht aan ons voorleggen?Mail ons uw eigen gedicht(en) en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht(en) te tonen aan heel veel medelanders.

Voeg ons toe aan uw Facebook pagina

Voeg Gedachten-gedichten.nl toe aan uw facebook pagina door op de 'Vind ik leuk' button te klikken. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling!

Aanbevelen met Google +1

Liefdesgedichten & vriendschapsgedichten

Breng iemand op wie u verliefd bent of van wie u houdt uw liefde over via een van onze vele liefdesgedichten. Uw liefde tonen aan hem of haar via een liefdesgedicht is een van de meest speciale manieren om liefde over te brengen. Gedichten over vlinders in de buik, trouw, een hart dat sneller klopt, (gelaten) tranen, gevoelens; de meeste gevoelige liefdesgedichten zijn door ons voor U geselecteerd. Gaat het niet om liefde maar juist om (h)echte vriendschap, dan past een van de vriendschapsgedichten natuurlijk veel meer. Ook uiteenlopende vriendschapsgedichten vindt u hier.Vriendschap & Liefdesgedichten deel 2

Ik noem je m'n lief
Ik noem je m'n schat
Ik noem je het beste
dat ik ooit bezat

- Kenny van den Boom -

 

Eindeloos verzonken
in de diepte van jouw ogen
Eindeloos verliefd
maar toch zeer overwogen
leef ik,
Eindeloos golvend
in de tijden die gaan komen
met jou verder naar
het leven van
mijn eindeloze dromen

 

Liefde is leven
Leven is liefde
Liefdesleven
Levensliefde

 

Jij,
een adem in harten
een bloem, een fontein
zo krachtig van leven
het toppunt van zijn

 


Bekijk meer liefdesgedichten op Dichters.nl