home | disclaimer | sitemap | privacybeleid |

Altijd de mooiste gedichten op uw Smartphone?De duizenden gedichtjes op deze website zijn ook te bekijken via je Smartphone/Tablet in pocketformaat via de speciaal hiervoor ontwikkelde gedichten app. Zo heeft u op elke verjaardag, feestje, bijeenkomst en waar dan ook ter wereld altijd de de mooiste gedichten paraat!

De gedichten app is momenteel beschikbaar voor alle iPhone, iPad en iPod producten en te downloaden in de Apple Store via deze button:


Gedichten app (NL/BE) - DBRD Projects


Een eigen gedicht aan ons voorleggen?Mail ons uw eigen gedicht(en) en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht(en) te tonen aan heel veel medelanders.Voeg ons toe aan uw Facebook pagina

Voeg Gedachten-gedichten.nl toe aan uw facebook pagina door op de 'Vind ik leuk' button te klikken. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling!

Aanbevelen met Google +1

Abraham & Sarah gedichten en gedichtjes

Kent u iemand in uw omgeving die binnenkort de 50 jaren gaat halen en Abraham of Sarah gaat zien? Niet iedereen wil het graag hebben over de (al vele) reeds verstreken jaren, de grijzen haren en de opgekomen rimpels.. Verras de Abraham of Sarah in kwestie door een leuk abraham gedicht of een leuk sarah gedicht te overhandigen tezamen met een presentje. Onze selectie Abraham & Sarah gedichten en gedichtjes bevat vooral gedichten met een positieve insteek. Menigeen maakt grapjes over deze mijlpaal aan levensjaren, maar de positieve kanten mogen ook best belicht worden!


« < 1 2 > »

Abraham & Sarah 2

Jij wordt 50
dat is prachtig
nog maar 30 erbij
en dan ben je 80

 Als Abraham had geweten
dat mosterd soms scherp kan zijn
dan had ie vast gekozen
voor een borrel of een glas wijn

 Abraham: leef dus nu in je 2de jeugd
Zeer gelukkig en verheugd!

 50 jaar
het is me wat
men zegt wel: al zoooo oud!
maar volgens mij is het meer dan dat

-ingezonden door Lotte-

 Nu je vijftig is gegeven
en Sarah hebt gezien
ga je verder met je leven
Van harte.....
tien maal tien

- LW; ingezonden door Nell Broens -

 Niet gevonden wat u zocht? Zoek gericht met Google binnen deze site:
Bekijk meer Abraham en Sarah gedichten op Dichters.nl