home | help ons - doe een donatie | privacy- en cookieverklaring | disclaimer | nieuws | sitemap |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Altijd de mooiste gedichten op uw Smartphone?De duizenden gedichtjes op deze website zijn ook te bekijken via je Smartphone/Tablet in pocketformaat via de speciaal hiervoor ontwikkelde gedichten app. Zo heeft u op elke verjaardag, feestje, bijeenkomst en waar dan ook ter wereld altijd de de mooiste gedichten paraat!

De gedichten app is momenteel beschikbaar voor alle iPhone, iPad en iPod producten en te downloaden in de Apple Store via deze button:


Gedichten app (NL/BE) - DBRD Projects


Gedichtjes inzenden

Gedachten-gedichten bevat een unieke collectie gedichten die alleen naar eigen goeddunken wordt uitgebreid. Als je zelf (online) een gedicht wilt maken, een concept daarvoor, of één of meerdere eigen gedichtjes wilt inzenden dan kan dat bijvoorbeeld op Dichters.nl, de online ontmoetingsplek voor gedichtenmakers en gedichtenlezers, of een van de andere gedichten websites die er zijn te vinden op het Internet waarop dat wel kan.

Als dichter, of ‘dichter in wording (?)’ kun je op een site zoals Dichters.nl onbeperkt gedichten maken en op de website plaatsen. Je gedichten worden gelezen door een zeer groot publiek, omdat Dichters.nl een druk bezochte, populaire website is. Ontvang eeuwige roem voor je eigen gedichten!

Maak nu een gedicht of een concept voor een gedicht op Dichters.nl