home |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Veel gestelde vragen

Gelet op de enorme hoeveelheid vragen die ons toekomt vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden op deze pagina binnen een aantal rubrieken. Hierdoor kunnen we u telkens gelijk al van antwoord voorzien en is hiermee een eventuele wachttijd voorkomen. Inmiddels hebben wij ook de ervaring dat het leeuwendeel van de vragen die ons worden gesteld, binnen de veel gestelde vragen horen. De kans is dus zeer groot dat u hier ook het antwoord vindt op uw vraag.

Maak een keuze uit één van de rubrieken om uw vraag en het daarbij horende antwoord te vinden.
Plaatsingsbeleid vragen

Worden alle ingezonden gedichten geplaatst?
    Veel gedichten worden geplaatst, maar helaas niet alle gedichtjes kunnen worden geplaatst. Gedichten die niet aan de op de website beschreven plaatsingsvoorwaarden voldoen kunnen helaas niet worden opgenomen. Let er dus goed op dat u alleen gedichten inzendt die in overeenstemming zijn met het beleid. Uiteraard komen ook dubbele gedichten (gedichten die al op de website voorkomen) niet in aanmerking voor plaatsing.
Mijn gedicht voldoet zeker aan de plaatsingsvoorwaarden, maar mijn gedicht is nog niet geplaatst?
    De volgende redenen kunnen er ten minste zijn als u een gedicht heeft ingezonden die nog niet is geplaatst:

  • Het gedicht komt al op de site voor / u heeft het gedicht al eerder ingezonden
  • Het gedicht voldoet toch niet aan de plaatsingsvoorwaarden (onze interpretatie is leidend)
  • Het gedicht past niet binnen één van de bestaande rubrieken en er zijn nog niet genoeg gedichten om het gedicht bij te plaatsen in een nieuwe rubriek
  • We plaatsen de nieuwe ingezonden gedichten in een bepaalde periode vaak gelijktijdig en niet iedere dag. Hierdoor kan er even overheen gaan voor uw gedicht op de website verschijnt. Het is op voorhand niet exact te zeggen hoe lang het precies zal duren. Graag vragen we om uw begrip daarvoor.
Eerder heb ik mijn auteursgegevens opgegeven bij het gedicht, kunnen deze bij het gedicht verwijderd worden?
    Dit is uiteraard mogelijk. U heeft het recht uw gedicht zowel met als zonder uw gegevens af te laten beelden op onze website. Wilt u uw gegevens daarom later bij het gedicht verwijderd hebben, neemt u dan contact met ons op.
» terug naar boven