home |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Veel gestelde vragen

Gelet op de enorme hoeveelheid vragen die ons toekomt vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden op deze pagina binnen een aantal rubrieken. Hierdoor kunnen we u telkens gelijk al van antwoord voorzien en is hiermee een eventuele wachttijd voorkomen. Inmiddels hebben wij ook de ervaring dat het leeuwendeel van de vragen die ons worden gesteld, binnen de veel gestelde vragen horen. De kans is dus zeer groot dat u hier ook het antwoord vindt op uw vraag.

Maak een keuze uit één van de rubrieken om uw vraag en het daarbij horende antwoord te vinden.
Gedichten inzenden vragen

Kan ik op dit moment nog gedichten inzenden?
  Ja, wij ontvangen doorlopend gedichtjes van vele, vele verschillende auteurs, die wij keuren en bij geschiktheid op de website bijplaatsen. U kunt uw gedichten inzenden conform de plaatsingsvoorwaarden zoals beschreven op de ‘Gedichtjes inzenden’ pagina.
Plaatsen jullie op dit moment nog gedichten op de website?
  Nog steeds (doorlopend) worden er gedichten op de website bijgevoegd. De ervaring leert dat een ingezonden gedicht veelal wordt geplaatst, zo deze conform de plaatsingsvoorwaarden is opgesteld. Er kan geen ultieme garantie worden afgegeven voor plaatsing, daar ieder gedicht handmatig wordt gecontroleerd en op geschiktheid wordt gekeurd.
Hoeveel gedichten mogen er per auteur (in een rubriek) op de website staan?
  In principe zijn hier geen restricties aan, hoewel we het waarderen als er zoveel mogelijk diversiteit is zijn we ook erg blij met het aanbod van onze topauteurs.
Is het verplicht om mijn auteursgegevens af te laten beelden bij mijn gedicht op de website?
  Nee, u heeft de vrije keuze hierin. Van belang is de toestemming aan Gedachten-gedichten voor wat betreft de plaatsing, maar wij vinden dat uw privacy voorop staat als het gaat om afbeelding van persoonlijke gegevens (u beslist dus).
Waarom wordt mijn gedicht niet geplaatst?
  De volgende redenen kunnen er ten minste zijn als u een gedicht heeft ingezonden die nog niet is geplaatst:

 • Het gedicht komt al op de site voor / u heeft het gedicht al eerder ingezonden
 • Het gedicht voldoet toch niet aan de plaatsingsvoorwaarden (onze interpretatie is leidend)
 • Het gedicht past niet binnen één van de bestaande rubrieken en er zijn nog niet genoeg gedichten om het gedicht bij te plaatsen in een nieuwe rubriek
 • We plaatsen de nieuwe ingezonden gedichten in een bepaalde periode vaak gelijktijdig en niet ieder dag. Hierdoor kan er even overheen gaan voor uw gedicht op de website verschijnt. Het is op voorhand niet exact te zeggen hoe lang het precies zal duren. Graag vragen we om uw begrip daarvoor.
Ik heb een voorstel voor een nieuwe rubriek met gedichten, kunnen jullie een nieuwe rubriek aanmaken?
  Bij voldoende nieuwe gedichten kan er een rubriek bijkomen, maar u mag ons altijd een suggestie doen voor een nieuw thema. Controleer via het rubriekenoverzicht dan wel even of het thema niet al bestaat.
» terug naar boven