home |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Veel gestelde vragen

Gelet op de enorme hoeveelheid vragen die ons toekomt vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden op deze pagina binnen een aantal rubrieken. Hierdoor kunnen we u telkens gelijk al van antwoord voorzien en is hiermee een eventuele wachttijd voorkomen. Inmiddels hebben wij ook de ervaring dat het leeuwendeel van de vragen die ons worden gesteld, binnen de veel gestelde vragen horen. De kans is dus zeer groot dat u hier ook het antwoord vindt op uw vraag.

Maak een keuze uit ťťn van de rubrieken om uw vraag en het daarbij horende antwoord te vinden.
Contact vragen

Hoe kan ik in contact komen met jullie?
    U kunt ons bereiken via ons algemene e-mailadres zoals wordt vermeld op de contactpagina van de website.
Hebben jullie mijn bericht ontvangen?
    Als u een bericht hebt gezonden naar ons e-mailadres, dan kunt u er vanuit gaan dat we dit hebben ontvangen. Gelet op de drukte, lukt het ons niet altijd om direct te reageren op de vele e-mails die we krijgen. We vragen u bij drukte om een klein beetje geduld voor de beantwoording. Vragen die een antwoord behoeven worden door ons uiteraard altijd beantwoordt.
» terug naar boven