home |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Gedichten rubrieken:

Een eigen religieus / christelijk geboortegedicht voorleggen?Mail ons uw eigen religieuze / christelijke geboortegedicht(en) en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht(en) te tonen aan heel veel medelanders.

Religieuze en christelijke geboortegedichten - navigeer snelMeer religieuze of christelijke geboortegedichten? De meeste van deze gedichten staan al in deze rubriek, maar kijk ook eens in andere rubrieken met geboortegedichtjes, ook hier vind je soms religieuze of christelijke geboortegedichten / gedichtjes.


Voeg ons toe aan uw Facebook pagina
Voeg Gedachten-gedichten.nl toe aan uw facebook pagina door op de 'Vind ik leuk' button te klikken. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling!

Religieuze en christelijke geboortegedichten aanbevelen met Google +1
Christelijke Geboortegedichten & Religieuze Geboorte gedichtjes 4

Wij hebben ook een speciale rubriek met leuke, mooie christelijke geboortegedichten & geboortegedichtjes en religieuze geboorten gedichten gemaakt, en die vind je hier! Hierin kunt u allerlei religieuze en christelijke geboortegedichten en korte gedichtjes vinden die door en voor gelovigen / Christenen werden geschreven voor de geboorte van een (klein)kind/baby, zoon of dochter. Zowel hele lange als middelgrote, maar ook hele korte religieuze en korte christelijke geboortegedichten met een matige of juiste sterke religieuze of christelijke tint / inslag. Voor elk wat wils dus!


« < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > »

Welkom, welkom in ons midden
Welkom nieuwgeboren kind
Hier mag jij met ons aanbidden
God die mensen zoekt en vindt

 


Gekregen van God
een nieuw leven
zonder verleden
intens geluk
nu bij ons

 


Lieve Femke
je bent een wonder
God maakte jou
zo heel bijzonder

 


De wereld
wordt een huis voor jou
Het water
is een bron voor jou
De liefde
maakt een mens van jou
De toekomst
heeft een woord voor jou
't Was God
die jou ten leve riep
Wij danken Hem
voor wat Hij schiep

 


Niet gevonden wat u zocht? Zoek gericht met Google binnen deze site: