home | help ons - doe een donatie | privacy- en cookieverklaring | disclaimer | nieuws | sitemap |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Altijd de mooiste gedichten op uw Smartphone?De duizenden gedichtjes op deze website zijn ook te bekijken via je Smartphone/Tablet in pocketformaat via de speciaal hiervoor ontwikkelde gedichten app. Zo heeft u op elke verjaardag, feestje, bijeenkomst en waar dan ook ter wereld altijd de de mooiste gedichten paraat!

De gedichten app is momenteel beschikbaar voor alle iPhone, iPad en iPod producten en te downloaden in de Apple Store via deze button:


Gedichten app (NL/BE) - DBRD Projects


Dankpagina

Onze bijzondere dank gaat uit naar Hostfinity, die Gedachten-gedichten al heel lang mede mogelijk maakt. Door hen is de website 24/7 te bezoeken en laadt de website zoals hij behoort in te laden, namelijk voor de gebruiker snel.

Hostfinity is een allround internetbedrijf en staat voor zijn cliŽnten klaar met service gerichte internet - diensten. De diensten die zij bieden variŽren van het verzorgen van WebHosting tot aan het verhuren van hele servers en zelfs het deskundig plaatsen van eigen servers op een hoogwaardig netwerk in het datacenter te Amsterdam.

Diensten

Hostfinity biedt de meest gebruikelijke internet - diensten, daarnaast besteden zij veel zorg aan de kwaliteit van deze diensten. De diensten die zij leveren zijn (onder andere) de volgende:
  • Webhosting
  • Reseller Hosting
  • Server Verhuur ( Dedicated )
  • Server Plaatsing ( Colocated )
  • Cabinetverhuur
Wat kunnen zij voor u betekenen?

De doelgroep is het midden- en kleinbedrijf. Alle producten en diensten zijn zo uitbalanceert zodat er voor deze groep veel keuze is, en er altijd wel een product en/of dienst goed aansluit bij hun bedrijfsvoering. Uiteraard is een persoonlijk advies, en uiteindelijk het persoonlijk contact voor Hostfinity van groot belang, zodat zij direct op vragen van cliŽnten kunnen inspelen. Gezien onze uitstekende ervaringen met Hostfinity raden wij hen dus van harte aan!

Bekijk de website van Hostfinity alhier zelf