home | help ons - doe een donatie | privacy- en cookieverklaring | disclaimer | nieuws | sitemap |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Altijd de mooiste gedichten op uw Smartphone?De duizenden gedichtjes op deze website zijn ook te bekijken via je Smartphone/Tablet in pocketformaat via de speciaal hiervoor ontwikkelde gedichten app. Zo heeft u op elke verjaardag, feestje, bijeenkomst en waar dan ook ter wereld altijd de de mooiste gedichten paraat!

De gedichten app is momenteel beschikbaar voor alle iPhone, iPad en iPod producten en te downloaden in de Apple Store via deze button:


Gedichten app (NL/BE) - DBRD Projects


Een eigen gedicht aan ons voorleggen?Mail ons uw eigen gedicht(en) en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht(en) te tonen aan heel veel medelanders.

Voeg ons toe aan uw Facebook pagina

Voeg Gedachten-gedichten.nl toe aan uw facebook pagina door op de 'Vind ik leuk' button te klikken. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling!

Aanbevelen met Google +1

Kraambezoek teksten, kraambezoek tekstjes, kraambezoek gedichten

Welkom bij de kraambezoek teksten, kraambezoek tekstjes en kraambezoek gedichten á gedichtjes van Gedachten-Gedichten. Wat is er leuker dan op kraamvisite te gaan en het babytje wat is geboren voor het eerst te mogen ontmoeten? Hierbij passen natuurlijk ook de uitnodigingen die verzonden moeten worden aan de familie en de bekenden van het stel dat een baby heeft gehad. In de kraambezoekteksten, kraambezoek tekstjes en kraambezoek gedichten sectie allerlei aankondigingen en uitnodigingen voor beschuit met muisjes die u zelf- zij het misschien ten dele aangepast - kunt gebruiken om uw gasten te verwelkomen!


« < 1 2 3 4 5 > »

Wij vinden het fijn als uw bezoek
in de kraamtijd kan zijn

 

U mag gerust komen kijken hoor
maar van 12.00 tot 15.00 uur liggen
wij op één oor

 


Van tevoren bellen is een must
De eerste tijd wordt namelijk veel gerust

 


Beschuit met muisjes smeren wij de hele dag
maar mama en ik rusten ook af en toe als het mag
Van 1 tot 3 en na een uur of 10
houden wij het even voor gezien

 


Iedereen is welkom voor een beschuit
maar tussen 12.30 en 15.00 uur
sluiten wij even onze deuren
daarna halen wij onze baby er weer uit

 


Op wie hij het meest lijkt?
Het is het beste dat u zelf even kijkt

 

Wilt u vooraf even bellen
als u uzelf komt voorstellen?

 


Niet gevonden wat u zocht? Zoek gericht met Google binnen deze site: