home | help ons - doe een donatie | privacy- en cookieverklaring | disclaimer | nieuws | sitemap |

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Gedachten-gedichten.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Altijd de mooiste gedichten op uw Smartphone?De duizenden gedichtjes op deze website zijn ook te bekijken via je Smartphone/Tablet in pocketformaat via de speciaal hiervoor ontwikkelde gedichten app. Zo heeft u op elke verjaardag, feestje, bijeenkomst en waar dan ook ter wereld altijd de de mooiste gedichten paraat!

De gedichten app is momenteel beschikbaar voor alle iPhone, iPad en iPod producten en te downloaden in de Apple Store via deze button:


Gedichten app (NL/BE) - DBRD Projects


Veel gestelde vragen

Gelet op de enorme hoeveelheid vragen die ons toekomt vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden op deze pagina binnen een aantal rubrieken. Hierdoor kunnen we u telkens gelijk al van antwoord voorzien en is hiermee een eventuele wachttijd voorkomen. Inmiddels hebben wij ook de ervaring dat het leeuwendeel van de vragen die ons worden gesteld, binnen de veel gestelde vragen horen. De kans is dus zeer groot dat u hier ook het antwoord vindt op uw vraag.

Maak een keuze uit één van de rubrieken om uw vraag en het daarbij horende antwoord te vinden.
Adverteren vragen

Is het mogelijk om te adverteren op de website?
  Ja, u kunt adverteren via Google Adwords of een linkpositie kopen in het (linker)menu van deze website.
Hoe adverteer ik via Google Adwords op deze website?
  U kunt zich aanmelden bij Google Adwords, en dan gericht adverteren op deze website, in één of meerdere advertentieblokken.
Hoe adverteer ik in het linkermenu op deze website?
  Naast de google advertentieplekken bieden wij de mogelijkheid om een linkje te kopen in het menu aan de linkerzijde van de website. Het linkermenu bestaat op iedere pagina van de website. Er zijn 4 linkposities waarvan er momenteel 2 bezet zijn. Klik hier voor een afbeelding / voorbeeld.
Welke tarieven gelden voor een link in het menu op de website?
  Plaatsing link in het menu (zie voorbeeld) op elke pagina van de website.

  1 jaar: € 1.000,- (exclusief btw)
  3 jaar: € 2.500,- (exclusief btw)
  5 jaar; € 3.750,- (exclusief btw)

  Vanwege de lage tarieven (let op: niet onderhandelbaar) in relatie tot het aantal pageviews van de website is het niet mogelijk om een test te doen voor een link in het menu. Alleen verzoeken voor deugdelijke en normale links die enigszins verbinding hebben met deze site worden verwerkt. U kunt uw verzoek zenden naar: link - in - menu @naam van deze site.nl (haal de spaties nog even weg!)